fredag 6. juli 2007

100 år er nok!

John G. Nordeide skriver i et leserinnlegg i Romerikes Blad 4.7.07 rørende om sin Anita, som han mener må fortsette som Ordfører. Han påpeker at Skedsmo i nesten 100 år har vært styrt av sterke, trauste og rettskafne ledere fra Arbeiderpartiet.

Hallo, hvor har Nordeide vært de siste årene?

Jeg stod selv på torvet i Lillestrøm siste lørdagen før valget i 2003 og hørte Arbeiderpartiets Andreas Hamnes love at det ikke skulle bli innført eiendomskatt, allikevel innførte Arbeiderpartiet med Andreas Hamnes og Anita Orlund i spissen den usosiale skatten på egen bolig. Arbeiderpartiets Andreas Hamnes trakk seg midt i kommunestyreperioden fordi det ble stilt spørsmål om flybilletter som vannverkets Henriksen hadde gitt Hamnes. Er det dette Nordeide mener med rettskafne ledere?

Samtidig roser Nordeide Skedsmo kommune og mener at Skedsmo Arbeiderpartiets kan ta æren for en effektivitet kommune med god kvalitet på tjenestene.

Hallo, hvor har Nordeide vært de siste årene?

Mye er bra, men ser han ikke køen av de som trenger sykehjemsplass eller hjelp til rehabilitering? Ser han ikke kloakken som flyter i kjellere rundt på Skjetten, Åsenhagen og Kjeller eller på Solberg? Hva med det dårlige vedlikeholdet av veier, vannledninger og kommunale bygg? Hva med marken som kryper ut av dusjene på Sten-Tærud skole?

Jeg skjønner at Nordeide må si det han sier, han er selv medlem av Skedsmo Arbeiderparti og står selv på lista til kommunevalget. Han ”glemte” dog å underskive sitt innlegg med den vesentlige opplysningen.

Noen sa en gang: ”Makt korrumperer”. Det er kanskje noe i det? 100 år med Arbeiderpartiet i Skedsmo er nok. Det er på tide med et skifte.

Skedsmo Høyre har klare alternative forslag på hvordan utfordringene i Skedsmo kommune kan løses. Skedsmo Høyre er klare til å ta over styringen etter kommunevalget 10.september.

Ingen kommentarer:

Blogglisten