torsdag 12. juli 2007

Et samfunn bygd nedenfra

Skedsmo kommune skal kjennetegnes som en mangfoldig kommune der mennesker møtes med respekt, åpenhet og toleranse. Mennesket utvikler seg selv og skaper det gode liv sammen med andre.

For Skedsmo Høyre har fellesskap avgjørende betydning, men fellesskap er langt mer enn offentlig sektor alene.

Mennesket utvikler seg og finner sine røtter i familien, nærmiljøet og ulike frivillige fellesskap som får sin styrke fra det engasjement hver og en bidrar med. Et trygt og livskraftig lokalsamfunn utvikles best gjennom å gi de som bor der handlingsrom og muligheter.

Politikken skal være en medspiller i innbyggernes innsats for å utvikle et godt lokalsamfunn, ikke en motspiller. Derfor vil Skedsmo Høyre utvikle Skedsmo til en ”JA-kommune” med rask og positiv saksbehandling.

Du skal få svar på dine henvendelser når du sender noe til Skedsmo kommune. Du skal ikke måtte sende brev på brev, eller måtte møte opp på rådhuset og true med å ikke forlate rådhuset hvis du ikke får et møte.

Skedsmo Høyre vil at alle skal oppleve å bli møtt med respekt og imøtekommenhet fra Skedsmo kommune, uavhengig av inntekt og styrke til å hevde sine rettigheter. Slik er det dessverre ikke alltid i dag.

Det er på tide med ett skifte! Skedsmo Høyre har klare alternative forslag på hvordan utfordringene i Skedsmo kommune kan løses. Skedsmo Høyre er klare til å ta over styringen etter kommunevalget 10.september.

Ingen kommentarer:

Blogglisten