torsdag 23. august 2007

Hundremeterskogen

Brum brum. Vi kjenner vel alle til den lille korpulente bjørnen og de andre små dyrene som bor i Hundremeterskogen. En skog som er selve livet for de små dyrene som bor der.

Slik kan det sikkert også føles for de store og små innbyggerne som har en hundremeterskog i sitt nærområde. Den lille skogen er et friområde som gir en liten pause og muligheten til litt luft i en ellers så trang og hastig tilværelse.

Disse små friområdene er under press. Storsamfunnet vil bygge og utvikle, og små friområder som "ingen" benytter er ideelle områder for utvikling, siden infrastrukturen allerede er på plass.

Jeg mener at vi må være mer kritiske til hvordan vi forvalter de friarealer som finnes i kommunen, særlig i allerede bebygde områder. Vi må ikke bygge ned alle grønne lunger i kommunen, vi må la det stå noe igjen til de som kommer etter oss. Vi lever i en verden på lån fra fremtidige generasjoner, kanskje de har andre planer?

Vi skal være oppmerksomme på og at vi må trå mer varsomt frem i slike saker. Skedsmo Høyre ønsker også å lytte til de innbyggerne som allerede bor i slike berørte områder. I flere saker har Skedsmo Høyre sagt nei til nedbygging av grønne områder, og vi vil fortsette å gjøre det fremover.

Vi vil styre kommune med ærlighet og omtanke.

Ingen kommentarer:

Blogglisten