mandag 27. august 2007

Trafikk på Skedsmokorset

I juni fortalte Skedsmo Høyre om det forslaget vi har utformet for hvordan trafikksituasjonen kan løses på Skedsmokorset. Trafikksituasjonen i dag skaper frustrasjon og engstelse og situasjonen kveler normal virksomhet morgen og kveld.

Skedsmo Høyre mener at det primære og viktigste er å få på plass tunnelen under Vardeåsen så fort som mulig. Bare det å få trafikken fra Gjerdrum og Nannestad ut på E6 før Skedsmokorset vil gjøre det mulig å ferdes i lokalsamfunnet på en god og sikker måte.


Tunnel prosjektet ligger inn i Oslopakke 3, og er planlagt bygget i 2018. Skedsmo Høyre mener at det er alt for sent, og vi ber derfor våre stortings- og fylkestingsrepresentanter om å prioritere opp tunnelen under Vardeåsen, slik at den kan bygges før. Prosjektet er allerede regulert, derfor mangler vi bare pengene.


I tillegg har Skedsmo Høyre foreslått at det skal bygges noen mindre veier for de som bor på Skedsmokorset, slik at man å slipper å kjøre igjennom ”korset” hver gang man skal på butikken eller i barnehagen. Veier som kan utformes som miljøgater med gang- og sykkelveier. Penger til våre forslag skal vi bla hente fra fylkets riksveimidler.


Uten tunnelen vil kaos og eksos råde morgen og kveld på Skedsmokorset. Det vil ikke Skedsmo Høyre.

Ingen kommentarer:

Blogglisten